[vc_row][vc_column][vc_column_text]EPS Denizcilik ve Çevre Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.  Deniz Çevresine dair konularda yıllardan beri özel çözümler üretmektedir. Bugüne kadar hem Kamu nezdinde hemde Özel sektörde birçok başarılı işe imza atması neticesinde sektörün öncü firmaları arasındaki yerini almıştır.

Şirketimizin ana felsefesi hep yenilikçi akımları takip edip bunları ülkemize nasıl uyarlarız şeklinde olmuş ve bu konuda oldukça başarılı projelerin ülkemize kazandırıldığını gururla söyleyebiliriz. Bu konuda çok önemli 2 adet referansımız bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ülkemizde Deniz Yüzeyi Temizlik Teknelerine (Deniz Süpürgeleri) getirilen yenilikçi bakış açısı sayesinde. Hem güzel İstanbulumuzun boğazı daha az tekne ile daha verimli bir şekilde temizlenir hale gelmiş hemde tarafımızdan tasarlanan tekneler ülkemizin dört bir tarafında kullanılır hale gelmiştir. Diğer bir önemli referans ise tarafımızdan üretilen Sabit Bariyerlerimiz (Dere Bariyerleridir), bildiğiniz üzere sabit bariyerlerin dere ve nehirlerin üzerine serilmesi neticesinde çöpler deniz ulaşmadan bu bariyerler içerisinde kolaylıkla toplanabilmektedir. Bu sayede Deniz Süpürgesi ile oldukça emek sarf ederek yakalamayaca çalışacağınız çöpler kolaylıkla sabit bariyerin içerisinde yakalanabilmektedir. İstanbul, İzmir ve Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri sabit bariyerlerimizi yıllardır büyük bir memnuniyet ile kullanmaktalar.

 

Eps Denizcilik ve Çevre Hizmetleri Eğitim alanında da oldukça önemli projeler imza atmıştır. Yurtdışında eğitim veren nadir Türk Şirketleri arasında yerini alan şirketimiz İtalya,Slovenya ve Hırvatistan gibi ülkelerde Petrol ve Kimyasal Kirliliklere Müdahale eğitimleri vermiş ve 300’ün üzerinde kişiyi eğitmiştir. Eğitim alanındaki başarılımız sadece yurt dışı ile sınırlı kalmayıp ülkemizde de Botaş İnternational Limited(BİL), İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gibi kamu ve özel sektör personellerinden oluşan toplamda 1000 kişiden fazla personele eğitimler vermiştir.

Kendimizi oldukça geliştirdiğimiz ve müşterilerimizin çözülemeyen sorunlarını çözmeye çalıştığımızı bir diğer faaliyet alanımız da uzman ekibimizle sunmuş olduğumuz Dizel Motorları,Hidrolik ve Elektrik Elektronik Sistemler Bakım Onarım Hizmetimizdir. Kamu kuruluşlarına ve özel sahipli gemi ve teknelerin bakım onarım konusunda müşterilerimizin bugüne kadar çözülemeyen en ufak bir sorunu bile olmamıştır. Bu konudaki öz güvenimizin tam olmasının en büyük nedeni bütün sorunlara Kök Neden analizi ile yaklaşıp geçici çözümler yerine Mühendislik Biliminin ışığında sorunlara kökten çözümler getirmemizdir.

Şirketimizin dünyanın dört bir tarafından oldukça geniş yelpazede yurtdışı temsilcilikler olması nedeniyle müşterilerimizin Petrol Kirlilğine Müdahale Ekipmanları (bariyer,skimmer,sorbent ürünlerpompa vs.), Gemi yedek parçaları ve Limanlarda kullanılan her türlü sarf ve demirbaş malzemeleri konusunda taleplerini en hızlı ve kaliteli şekilde karşılamaktadır.

English